Elghaoui, Aguilar,Gonzalez, Petersen és Deáki is Siófokon marad

2016 ápr 16
2808 Megtekintés
Elghaoui, Aguilar,Gonzalez, Petersen és Deáki is Siófokon marad
Öt játékosunk is további egy évig csapatunkat erősíti jövőre.. Volt akinek 1 plusz 1 éves opciós szerződése volt, de mind a klub, mind a játékos a közös folytatás mellett döntött, volt akinek a nyáron lejár a szerződése, de plusz egy évvel meghosszabbította azt. Most nézzük meg külön külön az érintett játékosokat és hogy ők miként vélekednek a maradásról.

Macarena Aguilar

A spanyol válogatott irányítóját nem kell senkinek sem bemutatni, kivételes képességekkel rendelkező játékosról van szó. Amikor szeptemberben csatlakozott hozzánk saját elmondása szerint sem volt megfelelő fizikális és kondicionális állapotban és a rostovi kaland is megviselte őt. lelkileg  Valamivel tovább tartott mire újra formába lendült, de az utóbbi hetekben már régi játékára emlékeztetett. Ha egészséges és megfelelő fizikális állapotban van, akkor átlagon felüli teljesítményre képes, ezért a klubvezetés a közös folytatás mellett döntött, mint ahogy a játékos is.

Asma Elghaoui

Kijelenthető, hogy talán az egész magyar bajnokság legjobb igazolása volt. A BL Final four résztvevő Dinamo Volgogradból igazolt a Balaton partjára és a kezdetektől fogva nagyszerű teljesítmény nyújtott. Daniela Piedade-val remek beálló párost alkotnak. További egy évig biztos, hogy Siófokon kézilabdázik.

" Nagyon boldog vagyok, hogy a klub és én is úgy gondoltuk, hogy élünk az opciós lehetőséggel és jövőre is maradok Siófokon. Beleszerettem ebbe a közegbe, a lányok, a klub és a közönség is fantasztikusak. Jó idényem van, remélem, hogy elérjük a céljainkat. Jövőre nagy "dobásra" készülünk, örülök, hogy részese lehetek ennek a remek közösségnek. szeretném külön kiemelni a csapat körül dolgozó menedzsmentet, általuk kizárólag a kézilabdával kell foglalkoznunk."

Lara Gonzalez

A fiatal spanyol átlövő nagy reményekkel érkezett hozzánk és nem is csalódtunk benne. Jól kezdte a szezont, egy sajnálatos térdsérülés 2-3 hónapra visszavetette teljesítményét, de lassan újra csúcsformában játszik. Még csak 23 éves, rengeteg potenciál rejlik benne, nem volt kérdéses, hogy a klub él opciós jogával. A játékos is kiválóan érzi magát csapatunknál.

"Boldog vagyok Siófokon, megszerettem a klubbot, a játékostársaimat, a szurkolókat. A sérülésem miatt a január és február az egyik legnehezebb periódus volt a pályafutásom során, de most már újra kezdenek összeállni a dolgok. Siófokon rendkívül ambiciózus célok vannak és én szeretnék ennek a projectnek a részese lenni."

Silje Petersen

Az idei szezon talán legkellemesebb meglepetése. A dán másodosztályból érkezett Christian Dalmose külön kérésére, mint Erdősi Ildi alternatívája a balszélen. Maga a játékos úgy nyilatkozott a nyáron, hogy irányítóként szeret a legjobban játszani és bizonyítani szeretné, hogy megállja a helyét ilyen szinten is. Nos ez sikerült, hiszen különböző okok miatt az élet úgy hozta, hogy a kezdőcsapatban találta magát a tél folyamán és élt is ezzel a lehetőséggel. Az egyik leguniverzálisabb játékosunk, számos poszton és játékelemben tudja őt használni Dalmose. Még mindig csak 21 éves, ha ilyen ütemben fejlődik, akkor komoly jövő vár rá. Silje így látja ezt az évet:

" Ez egy hihetetlen év a számomra. Rengeteget fejlődtem Siófokon játékosként és személyiségemben is. Jövőre még jobb játékos szeretnék lenni és úgy gondolom, hogy a fejlődésem szempontjából ez a legjobb hely a számomra. Nagyon várom már a következő évet a lányokkal és a vezetőedzővel, de most jelen pillanatban minden idegszálammal a jövő heti Érd elleni visszavágóra koncentrálok.

Deáki Dóra

Már régi motorosnak számít csapatunknál. Hozzáállásával rengeteget segít a csapatnak és bár nem tartozik a legtöbbet játszó játékosok közé, ha lehetőséget kap, akkor mindig hozzá tud tenni a csapat teljesítményéhez mind támadásban ,mind védekezésben.

" Jól érzem itt magamat, szeretem a csapatot, az egész közeget, szóval egy pillanatig  sem volt kérdéses, hogy maradni szeretnék. "